even voorstellen: Pennings Photodesign

Wie wij zijn? Theo en José Pennings met Saartje en Billie, onze twee voormalige Spaanse zwervers. Als wij 'on the road' zijn reizen zij bijna altijd met ons mee. 

 Noot: in het voorjaar van 2019 zijn Saartje en Billie kort na elkaar overleden van ouderdom. In de zomer van 2019 adopteerden wij Troela, een zwerver van Corfu, Griekenland.

 

Al dertig jaar is fotografie onze passie. Wij kunnen hier veel over vertellen maar onze foto's vertellen eigenlijk het complete verhaal. Ze zijn ons visitekaartje. Een frisse kijk, af en toe een knipoog, een creatieve blik, dat zijn onze sterke punten. Samen met onze Nikon's en ons laatste paradepaardje de Olympus OM-D E-M1  zorgen we voor een mooi eindresultaat. Wij hebben een eigen studio aan huis. Dat is praktisch. Wij werken desondanks uitsluitend op afspraak. Nieuwsgierig geworden? bel gerust voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie voor zover je dit niet hebt kunnen vinden. Op onze c0ntactpagina vind je al onze gegevens. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met joú op. 

portretshoot

Dit kan van alles zijn: bekijk onze pagina Photoshoots en je krijgt een goede indruk van de mogelijkheden. Een sessie van ca. één uur bedraagt   €95,- (maximaal 5 personen). In de studio of op locatie. Grotere groepen: v.a. €135,- Voor dit bedrag maken wij een aantal opnamen. Eén foto tot 20/30 cm is inclusief. De serie wordt door ons nabewerkt. Alle extra afdrukken worden geleverd tegen nabestel-tarieven vanaf €6,95. Uiteraard is de prijs afhankelijk van het formaat. Verder zijn er legio mogelijkheden om foto's af te drukken op bijvoorbeeld  canvas, glas, aluminium etc. Maar traditioneel ingelijst verzorgen wij ook. In onze studio hebben wij diverse voorbeelden en kunnen wij je uitgebreid informeren over de mogelijkheden en tarieven. 

Een andere optie: de fotoshoot leveren in een digitaal album. Prijzen uiteraard weer afhankelijk van de maatvoering, aantal pagina's etc. In veel gevallen blijft het maatwerk en daarom geven wij u graag vooraf een prijsopgaaf. Informeer hier vrijblijvend naar.

bruidsshoot

Een bruidsshoot, ook wel loveshoot genoemd, is een nieuw fenomeen en sterk in opmars. We maken op de trouwdag zelf, of vóór of ná de trouwdag, desnoods na de huwelijksreis, op een afgesproken locatie een exclusieve  trouwreportage van ca. 2 uur. 

Naar keuze ontvang je deze loveshoot op een usb stick maar kan ook geleverd worden in een exclusief digitaal album. Prijzen vanaf € 295,- 

 

Waarom geen complete bruidsreportage?

Wij hebben de afgelopen jaren, liever  gezegd... decennia,   talloze bruidsreportages verzorgd. Wij begonnen nog in het analoge tijdperk. Met de intrede van het digitale tijdperk veranderde er veel. Eerst geleidelijk, maar tegenwoordig is het bijna al vanzelfsprekend dat een handige oom of vriend  de complete bruidsreportage verzorgt, desnoods gewoon met een iPhone. Natuurlijk kan de kwaliteit niet op tegen die van de vakfotograaf, ook al omdat deze werkt met hoogwaardige apparatuur en toegang heeft tot de professionele luxe trouwalbums die voor de gewone consument niet bereikbaar zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de professionele aanpak en technische afwerking, denk bijvoorbeeld aan nabewerking van foto's.

Om die reden beperken wij onze service voor trouwlustigen tot het maken van een loveshoot. Zeker als je dit voor of na de trouwdag inplant is het lekker ontspannen, de timing kun je afstemmen op mooi weer  en zo zijn er meer voordelen. Wil je naar de kust om daar lekker met je blote voeten in het zand te banjeren? Je zegt het maar. Uiteraard komen er dan wel reiskosten bij. Prijzen voor een loveshoot: v.a. € 295,- Je ontvangt de opnamen digitaal maar als je wilt kunnen wij ze ook tegen een meerprijs verwerken in een eigentijds luxe digitaal album.

Daarnaast bieden wij het bruidspaar een albumservice voor de trouwfoto's, ongeacht de maker van de foto's, d.w.z. : wij kunnen deze verwerken in een professioneel album. Informeer gewoon  eens naar alle mogelijkheden.

reportages

Bedrijfsreportages, foto's voor een website, voor reclamedoeleinden, presentaties etc, maar ook communies of andere feestelijke hoogtepunten, wij leggen het voor je vast. Woning verkopen? Wij verzorgen foto's van interieur en exterieur. 

Je bent bij ons aan het juiste adres. We bespreken vooraf  de wensen en mogelijkheden, zodat op de dag zelf er niets mis kan gaan. Wij proberen altijd met de klant mee te denken. Heb je een idee maar weet je niet precies hoe dit vorm te geven dan bedenken we samen een oplossing.

Als richtprijs kan worden aangehouden: €95- per uur, maar  liever geven wij een prijs op maat. Daarnaast rekenen wij een bedrag voor nabewerking en levering van de foto's in een hoge resolutie, rechtenvrij.

Informeer vrijblijvend. Het blijft maatwerk, maar een offerte is snel gemaakt. 

 

 

 

cadeaubonnen

Een leuk cadeau-idee: een cadeaubon voor een portretfoto, een fotoshoot, een loveshoot, een zwangerschapsshoot, een newbornshoot of wat je maar wil. Zo heb je altijd een origineel cadeau. Hoe het werkt? bel of mail ons en wij zorgen voor een cadeaubon met een persoonlijke touch.